Prins într-o casă la furat, l-a lovit pe proprietar și a fugit

128
Prins într-o casă la furat, l-a lovit pe proprietar și a fugit - politia1131997759613749965871398-1398672310.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 29 de ani a fost arestat preventiv de magistrații constănțeni, fiind acuzat că a fost prins în timp ce încerca să fure bunuri dintr-o locuință de pe raza Secției 1 Constanța. 


Iată ce spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu privire la modul în care a acționat Amet Perusa, de 29 de ani, din Adamclisi: "În sarcina inculpatului s-a reținut că în noaptea de 25/26 aprilie, în jurul orei 23.25, având intenția de a sustrage bunuri, a pătruns prin escaladarea gardului în curtea locuinței persoanei vătămate C.G.T. din municipiul Constanța unde a forțat ușile de acces în garaj, în magazie și în magazinul alimentar, fiind însă surprins de persoana vătămată, iar pentru a-și asigura scăparea a exercitat asupra acesteia acte de violență, după care a fugit, fără să sustragă bunuri". 


"Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au adăugat anchetatorii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5814 secunde