Prins în flagrant de un jandarm aflat în timpul liber, în timp ce încerca să spargă o mașină

206
Prins în flagrant de un jandarm aflat în timpul liber, în timp ce încerca să spargă o mașină - jandarm-1490790258.jpg
Un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța – Detașamentul 7 Medgidia, în timp ce se deplasa pentru a intra în serviciu, a reținut cu ajutorul colegilor o persoană care forța geamul lateral al unui autoturism. Bărbatul încerca să deschidă un geam lateral al unui autoturism parcat pe strada Podgoriilor, din municipiul Medgidia, cu ajutorul unui cuțit.


Văzând că a fost observată, persoana în cauză a încercat să fugă. Jandarmul a pornit în urmărirea acestuia solicitând totodată și sprijinul colegilor aflați în serviciu. Un echipaj de jandarmerie a ajuns imediat la locul indicat, reușind să îl rețină pe făptuitor în apropierea complexului sportiv Iftimie Ilisei.


Fiind întrebat de către jandarmi cu privire la activitatea sa, tânărul în vârstă de 20 ani, le-a relatat oamenilor legii că "a încercat să pătrundă în autoturism pentru a face rost de bani,dar a fost văzut de un jandarm, s-a speriat și a fugit". La percheziția corporală, jandarmii au găsit asupra făptuitorului și două cuțite. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.883 secunde