Principalul suspect al crimei de la Constanța, capturat la Focșani

523
Gheorghe Stoica, bărbatul căutat după ce a tâlhărit și omorât un paznic al unei societăți comerciale din municipiul Constanța, a fost prins de către polițiști, la Focșani. Acesta a fost capturat de oamenii legii în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00.

Ieri dimineață, Stoica a fost adus la sediul IPJ pentru audieri. Autoturismul pe care individul l-a furat nu a fost încă găsit de polițiști.

Vă reamintim că, la începutul săptămânii trecute, polițiștii secției 4 din Constanța au fost sesizați, prin 112, despre faptul că în incinta societății comerciale Total Expres Recicling, situată pe b-dul Aurel Vlaicu nr. 151, a fost găsit un bărbat agresat, în stare inconștientă. Echipa operativă deplasată la fața locului a identificat victima, stabilind că este Romeu Caba, de 55 de ani, domiciliat în Constanța, care lucra ca paznic al societății în incinta căreia a fost agresat.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean Constanța, care a găsit persoana în stare de inconștiență, prezentând un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie subdurală, fapt pentru care a fost preluată și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru evaluare și investigații medicale de specialitate, victima fiind supusă unei intervenții chirurgicale de urgență. Ulterior, aceasta a decedat.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, fapta fiind încadrată la infracțiunea de tâlhărie urmată de moartea victimei.

Gheorghe Stoica a fost reținut de polițiști și audiat de către procurorii criminaliști, el urmând a fi propus spre arestare pentru următoarele 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8295 secunde