Primele măsuri după incidentele de la meciul HC Dobrogea Sud - CS Dinamo București

252
Primele măsuri după incidentele de la meciul HC Dobrogea Sud - CS Dinamo București - img38641493232814-1493392189.jpg

Articole recomandate

Ca urmare a incidentelor de la jocul de handbal din data de 26.04.2017, dintre echipele cluburilor HC Dobrogea Sud și CS Dinamo București, pentru o informare corectă a cetățenilor, DJST Constanța susține că, în parteneriat cu Inspectoratul de jandarmi Constanța, brigada Mobilă de Jandarmi Constanța și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța s-au realizat mai multe întâlniri cu organizatorii de competiții sportive, reprezentanți ai firmelor de pază și protecție cu care acestea au încheiat contracte de prestări servicii, pentru a li se aduce la cunoștință condițiile de organizare ce le revin pentru sigurața și protecția participanților, conform Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor sportive. 


Citește și VIDEO / HC Dobrogea Sud - Dinamo București / INCIDENTE ÎNTRE FANII DINAMOVIȘTI ȘI FORȚELE DE ORDINE

În acest sens, fiecare organizator de competiții sportive are aporbat un plan de acțiune de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța pentru fiecare joc oficial și responsabil pentru aplicarea acestuia. 


"Ne adresăm participanților direcți și indirecți la competițiile sportive și facem un apel ferm la discernământ, urmând ca DJST Constanța, ca administrator al Sălii Sporturilor din Constanța, să ia măsuri pentru semnalizarea căilor de evacuare în incinta bazei sportive. În speranța că acest incident a fost unul izolat, vă asigurăm că DJST Constanța dezaprobă astfel de comportamente la un eveniment sportiv. ", susțin reprezentanții DJST.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Sport : HC Farul, victorie la scor de maidan
Pagina a fost generata in 1.1498 secunde