Primarul Nicolae Matei, reținut de DNA. "Nu mă fac vinovat de faptele de care sunt acuzat!"

2503
4
Primarul Nicolae Matei, reținut de DNA.

Articole de la același autor

Edilul Nicolae Matei a fost reținut, vineri după amiază, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru 24 de ore. După ce a fost audiat la DNA Constanța, acesta a fost dus, în jurul orei 16, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, unde a fost introdus în arest.

Reprezentanții DNA București spun că primarul este acuzat de mai multe infracțiuni. Procurorii au ținut să precizeze că învinuirile care i se aduc nu au nicio legătură cu dosarul mitei, în care Nicolae Matei a fost condamnat la închisoare de prima instanța.

În replică la ceea ce s-a întâmplat, în jurul orei 15.00, Nicolae Matei a postat, pe pagina personală de Facebook, următorul mesaj: "A fi primar în România de astăzi echivalează cu pierderea libertății! Rușine Parlamentului că nu adoptă legi care să înlăture abuzurile procurorilor! Toți primarii din România au câte 2-3 dosare dar în niciun oraș nu se deschide o fabrică să mai producem ceva! Funcționarii publici refuză să mai semneze și acte banale de frica DNA! Pierdem proiecte europene! Tema corupției e falsă și avem nevoie de conducători care să relanseze economia! Motivul sărăciei și neajunsurilor e că nu mai producem nimic! România e stat polițienesc! Nu mă fac vinovat de faptele de care sunt acuzat! Nu pot să scriu neadevăruri și să bag la pușcărie oameni nevinovați!". 

Comentează știrea

dr akon
31 august 2014
Retinerea

Recunosc,primarul a facut ceva in Navodari si mai are proiecte bune.Nu stiu ce ilegalitati a comis insa prea usor se retin oamenii in Romania.Pe de Alta parte asa altora le va fi mai frica.

un cititor
31 august 2014
e jale mare

Vede toată lumea că primarul Matei trebuie scos din circuit! Năvodari arată foarte bine lumea e foarte mulțumită și dușmanii noștri încă sunt puternici. Lăsați-l pe domnul Matei în pace că s-ar putea să iasă prost...

Justitiar
1 septembrie 2014
Arestrari preventive ?

Sa arestezi preventiv un Primar de oras Presedinte al Asociatiei Oraselor din Romania pentru presupuse fapte de coruptie de acum 2-4 ani si fara sa le analizezi (avand la baza o expertiza facuta viciat de un expert pe care toti expertii il stiu ca fiind carma DNA-ului ) e un abuz mare ! Abuzurile procurorilor aduc prejudicii mari economiei nationale si administratiei penrtu ca Primarii si functionarii publici se feresc sa ia decizii si daca le iau le fac cu mare intarziere ! Democratia in Romania e in mare pericol ! Avocatii si Judecatorii sunt santajabili si amenintati de Procurori se pune presiune pe judecatori la luarea hotararilor ! Parlamentul trebuie sa isi faca datoria sa aiva initiative nu sa astepte doar sa li se puna pe ordine a de zi doar Proiecte de legi de care sunt interesati liderii de grup santajabili si ei !

camelia
3 septembrie 2014
merita

doar atat? ar trebui sa-i cautati si pe domnii apostol ion consilier care a luat teren pe legea 15 si are varsta de 60 ani ulterior la vandut copii lui care doar unu locuieste in navodari au luat teren pe legea 15 sotia lui a luat teren pe legea 15,pe domnul coman ilie care a luat teren pe legea 15 si sotia lui 2 terenuri pe familie,pe domnul radu pandici consilier si copii lor care la fel au luat terenuri pe legea 15 nu numai ei ci si rude care nu-si aveau domiciliul in navodari,ar trebui verificate si loturile de teren luate pe numele tiganilor cu ajutorul celor doi oameni apostol ion si radu pandici care fac case fara autorizatie si fara nici un act la mana apoi vand casele iar propietarii afla ca acea casa a fost cumparata dar terenul apartine primariei si primaria il doreste inapoi,initial au cumparat doar constructia nu si terenul,va zic eu ca tranzactiile se fac la peco din navodari cu domnul chelaru,radu pandici,apostol ion,draghici florian,baciu florin,si altii.Ar trebui verificate toate dosarele in care s-au dat terenuri pe legea 15 toti cei ce au luat terenuri sunt rude ale consilierilor ce depasesc varsta legala de 35 ani inclusiv consilierii,iar tinerii care sunt sau au avut varsta legala ca de unii au depasit 35ani sau poate anul acesta fac dosarele sunt aruncate de la inceput,de spagi nu mai vorbesc ca se plimba cu masinile primariei zilnic si daca nu au bani gasesc ei motive sa te ameninte cu amenda sau sa dai o mica mita,.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5172 secunde