Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, REȚINUT de DNA

648
3
Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, REȚINUT de DNA - nicolaematei-1409316606.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Procurorii DNA București spun că Nicolae Matei este acuzat de "mai multe infracțiuni". Anchetatorii au declarat faptul că aceste acuzații nu au nicio legătură cu dosarul mitei, în care edilul Năvodariului a fost condamnat la închisoare.


UPDATE: În aceste momente, edilul orașului Năvodari a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.


Edilul Nicolae Matei a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru 24 de ore. Se pare că primarului orașului Năvodari i se aduc noi acuzații în legătură cu presupuse fapte de corupție. 
În jurul orelor 15.00, Nicolae Matei a postat, pe pagina personală de Facebook, următorul mesaj: "A fi primar in România de astăzi echivalează cu pierderea libertății! Rușine parlamentului că nu adoptă legi care să înlăture abuzurile procurorilor! Toți primarii din România au câte 2-3 dosare dar în nici un oraș nu se deschide o fabrică să mai producem ceva! Funcționarii publici refuză să mai semneze și acte banale de frica DNA! Pierdem proiecte europene! Tema corupției e falsă și avem nevoie de conducători care să relanseze economia! Motivul sărăciei și neajunsurilor e că nu mai producem nimic! România e stat polițienesc! Nu mă fac vinovat de faptele de care sunt acuzat! Nu pot să scriu neadevăruri și să bag la pușcărie oameni nevinovați!". 


Comentează știrea

mirela
29 august 2014
primarul

Nu exista dreptate in romania. Rusine ca se face asta cu un om nevinovat doar ptr interese politice. Dosare fabricate ca sa distruga viata unui om de minti bolnave fricosi si lasi. Libertate.

mirela
29 august 2014
primarul

Il vor jos cu orice pret doar ptr ca este corect si lupta ptr oras si ptr oamenii de acolo. Vreti sa ii luati ani din viata unui om care a facut doar bine. Rusine . Nu sunt cuvinte ptr o asemenea crima

Ioana
1 septembrie 2014
arestare preventiva ?

V-a facut Comanescu Grigore si voua casa ? ati luat betoane si piatra de la el ? Vreti neaparat sa plece de la Primarie ca va incurca interesele ? a facut crime ? E periculos ca il iubeste atata lume pentru ca face treaba ? Ce tara le 2 bani e asta ? Urat , tare urat !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1703 secunde