Prima declarație a iubitului Mălinei Olinescu: "Mălina a avut probleme cu alcoolul, dar în ultimul timp nu mai simțea nevoia să bea"

1645
2
Prima declarație a iubitului Mălinei Olinescu:
Sebastian Truță, iubitul regretatei cântărețe Mălina Olinescu, a acordat primele declarații de la moartea artistei, pentru publicația Evenimentul Zilei.

Tânărul, în vârstă de 25 ani, recunoaște că Mălina a avut probleme din cauza consumului de alcool, însă atrage atenția că interpreta își stăpânise viciul în ultima perioadă.

"Mălina avusese probleme cu alcoolul, dar în ultimul timp o luase pe drumul cel bun, nu mai simțea nevoia să mai bea...Mă gândesc că asta...în combinație cu pastilele luate...i-a dat curajul să facă acest gest extrem. Da, dar v-am zis, în ultimul timp nu mai simțea nevoia, totul era OK", spune Sebastian, pe site-ul EVZ.ro.

Sebi, așa cum îi spun apropiații, a vorbit și despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Mălina, dar și despre tratamentul pe care ea ar fi trebuit să-l urmeze.

"Nu era foarte comunicativă în ceea ce privește tratamentul prescris de medici. Ultima oară am văzut-o sâmbătă seara, pe la ora 21.00. Apoi, duminică seara a venit acasă, la părinții mei. Eu dormeam. Tatăl meu a condus-o acasă la ea, că luase somnifere. Am sunat-o pe la 12 noaptea, mi-a spus tata că a fost pe la noi. Nu-și găsea cardul. I-am zis pe unde e, părea supărată. Apoi a sunat pe fix și a vorbit cu tatăl meu. Stabiliseră să se ducă pe la ea, să-i lase câinii, că noi mai avem doi. Dimineața, la ora 3.00, am aflat de la mama ei că a murit. Mama Mălinei bâiguia, era șocată", povestește Sebastian, care a lămurit misterul medicamentelor găsite în casa Mălinei. Acelea sunt pastilele din tratamentul pe care cântăreața ar fi trebuit să-l urmeze, însă nu a făcut-o niciodată.

Iubitul Mălinei confirmă că sâmbătă seară s-a certat cu interpreta, însă infirmă posibilitatea ca acea discuție să-i fi dat artistei gândul sinuciderii. Dealtfel, Sebi face o radiografie tranșantă, în interviul acordat EVZ, asupra temperamentului Mălinei.

"Ea era foarte sensibilă. Și o ceartă minoră o putea dărâma. Abia renovasem apartamentul...în culori vii. După divorț mi-a spus că a avut o tentativă de sinucidere. Și vorbea despre asta, din punct de vedere profesional. Ea a absolvit psihologia. Știu că era nemulțumită că era refuzată de casele de discuri. Era scârbită de toate non-valorile de la televizor, de muzica făcută din butoane. Voia să facă psihologia de cuplu. Locuiam împreună, în apartamentul ei. Într-o criză de nervi, mi-a spus să-mi iau hainele și să plec. Am cunoscut-o și pe mama ei, ne înțelegeam foarte bine, se bucura pentru noi. Și sora ei e o fată de toată stima. De tatăl ei nu prea vorbea, nu a apucat să-l cunoască foarte bine", a mai declarat Sebastian, adăugând că ultima dată i-a spus Mălinei că o iubește sâmbătă, la telefon.

Comentează știrea

nae
13 decembrie 2011
un caz ca multe altele

Alcoolul este foarte impredictibil ,acum inveseleste ,acum duce la sinucidere prin depresie printr-o hotarire de moment.Conteaza in ce stare sufleteasca e consumat in ce circumstante.Daca in amestec cu antidepresive se incearca o stare de euforie in excces (eliminarea dopaminei in excces) si aceasta esueaza datorita deja abuzului de alcool si sedative(receptorii de dopamina sint blocati),abuzul poate duce spre un efect invers accentuarea starii depresive ,anexietate,agitatie extrema iar subiectul ptr a depasi cu orice pret starea nemaiavind alte remedii(le-a incercat deja pe toate) recurge la ultima :sinucidera.

Liviu Chilian
13 decembrie 2011
Alde Spataru sunt Lipoveni, nu...Rromarlani

Putini Rromarlani stiu ca Dan Spataru a fost Lipovean; alcoolic genetic, cu mentiunea ca Dan a avut sansa sa fie alcoolic non-violent. Din nefericire, nepoata lui a fost alcoolica violenta - a mostenit meteahna, sarmana. Nu inteleg de ce nu si'a pastrat numele dupa tatal Rus - Galinevski; tata care s'a sinucis tot din cauza alcoolului. Kultura alcoolism-antidepresante este caracteristica Jewnglishtanezilor DEGENERATI. Nu inteleg de ce si Rromarlanii au adoptat aceatsa kultura nebuneaska - Galineavska, muiere tanara, s'a omorit in stil...Amerikknar - baga'n ea alcool si apoi lua antidepresante.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Sfârșit tragic pe podul din Năvodari
Pagina a fost generata in 0.9359 secunde