Preotul care a ucis o prostituată minoră în Mamaia, condamnat la 12 ani de închisoare

1438
4
Preotul care a ucis o prostituată minoră în Mamaia, condamnat  la 12 ani de închisoare - fondatatvaloreaza1-1444669564.jpg

Articole de la același autor

Fostul preot Laurențiu Constantin Aspru, care a ucis cu sânge rece o adolescentă în stațiunea Mamaia chiar în Sâmbăta Mare, și-a primit pedeapsa. De la primul termen al procesului acesta a recunoscut acuzațiile și a cerut să fie judecat pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale. Ieri, judecătorii Tribunalului Constanța au decis să îl condamne la 12 ani de închisoare. Mai mult, bărbatul a cerut înlocuirea măsurii preventive, respectiv cea a arestului la domiciliu, însă aceasta i-a fost respinsă. Deși a comis o crimă, dacă își va vedea de treabă și va munci în penitenciar, fostul preot ar putea ieși chiar mult mai devreme din închisoare și și-ar putea continua viața.

Familia fetei nu s-a constituit parte civilă în acest proces și nici nu a avut nicio pretenție de la cel care i-a luat acesteia viața.

Arma crimei, returnată?

Pentru că procesul a luat sfârșit, la rămânerea definitivă a sentinței, magistrații vor returna familiei bunurile care îi aparțineau tinerei. Printre acestea, se pare că se află și arma crimei.

"Bijuterii (brățară de picior, brățară de mână, inel, cercel tip piercing) ambalate în plicul numărul 7 sigilat cu sigiliul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, aflat în camera de corpuri delicte a Tribuna-lului Constanța; o pereche de chiloți din dantelă roșie și o rochie de culoare ciclamen, ambalate în plicul numărul 9 sigilat cu sigiliul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, aflat în camera de corpuri delicte a Tribunalului Constanța; trei telefoane mobile, IPhone 4, Iphone 6 Plus și Nokia, ambalate în plicul numărul 12 sigilat cu sigiliul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, aflat în camera de corpuri delicte a Tribu-nalului Constanța; un cordon electric ambalat în plicul numărul 1 sigilat cu sigiliul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, aflat în camera de corpuri delicte a Tribunalului Constanța", se arată în sentința dată de magistrați. Potrivit rechizitoriului, tânăra a fost spânzurată cu un cordon electric.

Ucisă cu sânge rece

Fostul preot, Laurențiu Constantin Aspru  a omorât-o pe adolescentă în Sâmbăta Mare, în stațiunea Mamaia. Bărbatul a venit de la Bistrița Năsăud după ce a cunoscut-o pe un site de escorte. Și-au dat întâlnire în stațiunea Mamaia, unde aceasta locuia cu chirie. În timpul serii, cei doi s-au certat și într-un moment de furie bărbatul a luat cablul de la fierul de călcat și a strâns-o de gât. Ulterior, fostul preot a sunat la 112 și a anunțat fapta. Oamenii legii au descoperit cadavrul fetei și la mai puțin de o oră au dat și de urma principalului suspect. Laurențiu Constantin Aspru a fost găsit la intrare în stațiunea Mamaia, într-un autoturism marca Volvo. La audieri el a recunoscut faptele și a povestit cum s-au desfășurat lucrurile. 

Comentează știrea

zoro
13 octombrie 2015
curiozitate

A fost ucisa acum 1 an însă în plicul de probe se află un Iphone 6 plus, care doar ce a apărut ! Hai ca e tare.

@ZORO
13 octombrie 2015
Bravo Zoro

Iphone 6 plus, haaa,halal justitie ! Bravo Zoro !

Ama
13 octombrie 2015
Preotul ucigas

Socant de mica este pedeapsa fata de gravitatea faptei. Daca pedepsele ar fi mai dure, ar scadea si la noi numarul infractiunilor violente, care sunt in continua crestere si salbaticie.

Titus Steel
13 octombrie 2015
lasa-ti-l pe parintele aspru

in grija mea, sa-i torn plumb incins in anus jigodiei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6491 secunde