Premieră: afacerist din Cernavodă, reținut pentru că nu a plătit contribuțiile către stat!

445
Premieră: afacerist din Cernavodă, reținut pentru că nu a plătit contribuțiile către stat! - premieraafaceristretinut-1430153773.jpg

Articole de la același autor

Un afacerist din Cernavodă a fost reținut, ieri, de procurorii Parchetului de pe lângă Ju-decătoria Medgidia, pentru evaziune fiscală.Se impune menționat că reținerea este o premieră pentru județul Constanța, până în pre-zent anchetatorii decizând ca afaceriștii acuzați de evaziune fiscală pentru reținerea cu stopaj la sursă a impozitelor și con-tribuțiilor sociale, fără a le achita către stat, să fie cercetați în libertate. 


Dar legea penală prevede că pedeapsa pentru respectiva infracțiune este între 1 și 7 ani de închisoare, ceea ce înseamnă că poate fi luată și măsura arestării preventive. 


Mirel Nedelcu, de 46 de ani, administrator al SC Emma Inter-med SRL, a fost reținut, fiind acuzat că a reținut prin stopaj la sursă, impozite și contribuții sociale de peste 55.000 de lei, pe care nu le-a virat la bugetul consolidat al statului în termenul de 30 de zile de la scadență. 


Mâine, judecătorii de la Medgidia urmează să decidă dacă-l vor aresta preventiv sau nu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9705 secunde