TRAGEDIE RUTIERĂ CU TREI MORȚI, LA CONSTANȚA

"Prea devreme ai plecat la îngeri!!! Parcă ieri vorbeam cu ce te îmbraci la banchet. Dumnezeu să te odihnească!"

29731

Articole recomandate

Andreea Diana Oaida, tânăra care a decedat aseară în tragedia rutieră din localitatea Mihai Viteazu, era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Mihai Eminescu. Astăzi, trebuia să susțină examenul de bacalaureat. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură tragică. Pagina de Facebook a tinerei este plină cu mesajele îndurerare ale colegilor și profesorilor: 





"Nu pot să cred...prea devreme ...mult prea devreme ... Să veghezi liniștită asupra noastră, inger drag !"


"Nu îmi vine încă să cred! M-am trezit aflând vestea tristă. Una din elevele mele minunate (pentru că toate sunt minunate), s-a stins! Prea devreme ai plecat la Ingeri, prea devreme!!! De ce, puiul meu mic? Trebuia să plecăm în tabăra după Bacalaureat, îți mai amintesti? Te iubesc, ingerul meu Andreea Diana! Bunul Dumnezeu să te aibă la dreapta Sa!"


"Offff câtă tristețe, nu îmi revin, Dumnezeu sa te odihnească înger drag!"




"Am pierdut o parte din familie! Nu pot sa cred! Andreea unde esti? Andreea hai sa ne vedem la omv sa mergem impreuna la antrenament! Andreea Diana! Cum? Cum e posibil ca tu sa nu mai fi printre noi?! Dacă nu ai fi fost tu atunci langa mine sa ma prinzi, ce m.as fi facut?! Andreea de ce nu am fost langa tine sa iti intorc favoarea acum?! Nu am cuvinte! Inca imi doresc sa ma trezesc si sa cred ca a fost doar un vis urat! Vei ramane vesnic în inimile noastre, draga noastră! Mereu acolo sa ne ajuti, sa ne sprijini, sa ne aduci zambetul pe buze!"


"Nu îmi vine să cred nicio secundă că ai plecat. Parcă ieri vorbeam cu ce te îmbraci la banchet. Ai plecat mult prea devreme !"


"În loc să-ți urez felicitări pentru bacul ce trebuia să urmeze... Dumnezeu să te odihnească! Nu o să te uit niciodată, cuvintele sunt de prisos..."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5908 secunde