Poți învăța cum să salvezi o viață, pe litoralul românesc

220
1
Poți învăța cum să salvezi o viață, pe litoralul românesc - potiinvata-1470588529.jpg
În perioada 6 - 11 august, în intervalul orar 10.00-18.00, Caravana "Fii pregătit!" va ajunge în zonele cele mai frecventate de turiștii aflați la malul mării. 


Ieri, Caravana a fost amplasată în Piațeta Perla, din stațiunea Mamaia, unde personalul ISU Constanța a organizat cursuri de pregătire a popu-lației pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență. 


În zilele de 8 și 9 august, Caravana va ajunge pe plaja dintre stațiunile Saturn și Venus, iar pe 10 și 11 august, va fi la Mangalia, în portul turistic. 


Cursurile oferite vor include atât prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România - cutremure, inundații, incendii -, cât și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.


Centrul mobil are o sală de șco-larizare cu o capacitate de 40 de locuri și este dotat cu echipamente medicale și de prim ajutor, dispo-zitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a parti-cipanților.


Comentează știrea

add-mirabilis
8 august 2016
de ce nu in scoli si universitati.

Bine ar fi daca pe linga educatia sexuala si protejare contraceptiva pentru elevi si studenti s-ar ,,rupe si cateva ore pentru invatarea cum sa salvezi o viata in toate situatiile nu numai aflat pe litoral.Actiunea asta seamana mai mult a propaganda politica pentru a cheltui niste fonduri .Seamna ca si salvarea de la inec cu ...senilata.Doamne cata prostie poate fi in capul unora.

Pagina a fost generata in 1.3587 secunde