Pompierii și militarii au continuat deblocarea drumurilor din Constanța

214

Articole de la același autor

Ministerul Apărării Naționale a continuat să acționeze și ieri, la solicitarea autorităților locale, pentru limitarea efectelor căderilor masive de zăpadă. A fost încheiată cu succes o misiune în zona localităților Negru Vodă, Grăniceru și Darabani, din județul Con-stanța, unde nouă militari cu un mijloc tehnic de mare putere au acționat pentru deblocarea căilor de acces. 


De asemenea, remorcherul Fluvial 328 continuă acțiunile în sprijinul populației civile din Deltă, asigurând transportul de persoane și de materiale între municipiul Tulcea și localitatea Tudor Vladimirescu. 


La nivelul întregii țări, Ministerul Apărării Naționale a fost pregătit să intervină, la solicitarea autorităților competente de la nivel central și local, cu peste 3.500 de militari și circa 660 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare și transport, autosanitare și automacarale, precum și cu cinci elicoptere și o aeronavă ale Forțelor Aeriene Române. 


Pompierii ISU "Dobrogea" au acționat în mai multe zone ale județului Constanța, degajând zăpada de pe trotuare și reușind să elibereze drumurile secundare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2455 secunde