Polițistul care vroia să mușamalizeze cazul "Beirut", trimis în judecată

209
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța au finalizat cercetările în cazul agentului șef adjunct Cicerone Dincă, de la Grupul de Nave Constanța din cadrul Gărzii de Coastă, care a fost arestat la începutul lunii iulie. El se află în spatele gratiilor pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, după ce i-a cerut și primit bani de la omul de afaceri George Karam. Cel care l-a dat pe mâna procurorilor este chiar Karam. Polițistul urma să intervină pentru acesta în dosarul restaurantului Beirut unde trei fete au murit arse de vii. 


Oamenii legii spun că, inițial, Dincă a cerut 10.000 de euro, iar apoi a crescut suma la 22.000 de euro și mobilier în valoare de 6.000 de euro. 


"La data de 8 iulie 2015, inculpatul Dincă Cicerone a primit de la omul de afaceri suma de 22.000 de euro, disimulând adevărata proveniență a sumei primite, sub forma încheierii unei promisiuni bilaterale de vânzare la un notar public. Contractul încheiat a avut ca obiect transferul viitor al dreptului de proprietate privind un teren extravilan, situat pe raza teritorială a orașului Năvodari, contra sumei totale de 80.000 lei. Totodată, procurorii au propus instanței de judecată desființarea promisiunii bilaterale de vânzare privind terenul extravilan respectiv", au declarat procurorii DNA Constanța. Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor Tribunalului Constanța care vor stabili primul termen al procesului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.786 secunde