Polițiștii încearcă să prevină accidentele feroviare

122
1
Polițiștii încearcă să prevină accidentele feroviare - trecere-1467305015.jpg
Polițiștii de la transporturi și de la rutieră au desfășurat o acțiune pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor care se întâmplă în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. Pentru neregulile constate, polițiștii au aplicat 5.707 sancțiuni contravenționale și au reținut 422 de permise de conducere (216 dintre acestea pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată sau efectuarea manevrei de depășire pe trecerile la nivel cu calea ferată).

În zilele de 27 și 28 iunie a.c., structurile teritoriale de poliție rutieră și transporturi, din cadrul inspectoratelor de poliție județene, secțiilor regionale de poliție transporturi și Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au acționat în apropierea trecerilor la nivel cu calea ferată. Polițiștii au constatat 61 de infracțiuni, dintre care 36 la regimul circulației rutiere și 25 de altă natură.

De asemenea, pentru abaterile constatate, au aplicat 5.707 sancțiuni contravenționale, dintre care 1.020 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată și 4.561 pentru alte abateri prevăzute de legislația rutieră. Pentru comiterea unor fapte ce atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 422 de permise de conducere, iar pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare au fost reținute 119 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor de conducere reținute, 136 au fost reținute pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată și 80 pentru efectuarea manevrei de depășire pe trecerile la nivel cu calea ferată, la mai puțin de 50 m înainte de acestea.

Comentează știrea

costica
1 iulie 2016
opinie

NU RATA ACEASTA OPORTUNITATE!! Metoda revolutionara prin care sa castigati bani! Acum, in premiera nationala, va oferim un sistem excelent si deschizator de drumuri, prin care dvs garantat veti castiga mai multi bani, cu o activitate extrem de simpla, acasa, la calculator, in timpul liber. Cereti urgent detalii la adresa de email:pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7399 secunde