Polițiștii îi caută pe constănțenii cu buletinele expirate

324
Polițiștii îi caută  pe constănțenii cu buletinele expirate - politistiiiicautapeconstanteniic-1391102202.jpg

Articole de la același autor

Sute de constănțeni au cărțile de identitate expirate și trebuie să se prezinte la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Constanța pentru eliberarea unor noi acte. Dar, cum mulți tot amână sau sunt plecați din țară, reprezentanții serviciului au solicitat sprijinul polițiștilor pentru găsirea lor și înștiințarea să se prezinte pentru eliberarea unui nou document. Săptămâna aceasta, polițiștii Secției 3 au mers la domiciliile restanțierilor din aria de com-petență și i-au înștiințat de obligativitatea de a-și înnoi cărțile de identitate. 
"Au fost câteva mii, dar în prezent mai sunt câteva sute. O parte sunt plecați în străinătate, o parte nu au o locuință în proprietate și se gândesc că nu au cum să obțină acest act. Trebuie să știe că au posibilitatea de a li se elibera cărți de identitate provizorii, care pot fi folosite oriunde pe teritoriul țării noastre și, pe baza acesteia, împreună cu certificatul de naștere, pot obține inclusiv pașaportul", ne-a precizat Dezideriu Dudaș, șeful Serviciului de Evidența Persoanelor Constanța. 
De precizat că, la această oră, reprezentanții serviciului nu percep amenzi celor care vin cu întârziere pentru preschimbarea cărții de identitate, iar aceștia nici nu trebuie să stea prea mult la coadă, căci există cinci ghișee. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5084 secunde