Polițiștii din Constanța, încadrați din sursă externă, au depus jurământul

1345
Polițiștii din Constanța, încadrați din sursă externă, au depus jurământul - politiasursaexterna-1468254902.jpg

Articole de la același autor

Zi cu emoții pentru zeci de "oameni ai legii" din Constanța. Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, cei 50 de agenți de poliție angajați din sursă externă, repartizați la posturile de pe raza județului, au depus jurământul de credință. 


Ceremonialul a început cu intonarea imnului de stat al României, după care, în prezența conducerii manageriale a IPJ Constanța și a șefilor Secțiilor de Poliție Rurale, noii polițiști au fost informați asupra rigorilor muncii de poliție precum și a compor-tamentului în societate.


De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, a fost citit atât mesajul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, cât și cel al conducerii IPJ Constanța.


După o perioadă de acomodare la structurile unde au fost repartizați în urma concursului susținut în luna iunie, cei 50 de agenți vor ajunge din nou pe băncile școlii, unde vor urma cursul de inițiere în carieră la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. În final, aceștia vor susține examenul de definitivare în munca de polițist.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3065 secunde