Polițiștii de la Rutieră, în misiune. Amenzi drastice pentru șoferii certați cu legea

229
1
Polițiștii de la Rutieră,  în misiune. Amenzi drastice pentru șoferii certați cu legea - amenzirutiera-1501416994.jpg

Articole de la același autor

Fără permis sau cu alcool în sânge, circulând cu autovehicule neînmatriculate sau provocând accidente rutiere, mai mulți șoferi din județul Constanța au fost trași pe dreapta și sancționați de agenții de la Rutieră.

Spre exemplu, un șofer își conducea mașina marca Cielo, pe DN3, din Deleni, deși știa că are permisul de conducere anulat. Mai mult de atât, curajosul șofer se mai afla și sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer a fost sancționat pentru că a urcat beat la volan. Concret, acesta a condus autoturismul marca Mercedes, cu numere de Constanța, pe strada Luptători, moment în care a acroșat autoturismul marca Suzuki parcat. Rezultatul alcoolemiei în cazul său? 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Cu 0,75 mg/l alcool a fost prins un alt șofer, din localitatea constănțeană Ciobanu.

Nici șoferii de BMW nu sunt mai cuminți. În timp ce se aflau în misiune, polițiștii rutieri au depistat că cel de la volanul mașinii nemțești circula pe DJ 391, în localitatea Mereni, cu 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferii vor fi trași la răspundere penală pentru faptele lor.

Comentează știrea

Dudu
31 iulie 2017
În atenția politiei

CONTROLAȚI MAI DES COCALARII CU BMW ȘI AUDI

Pagina a fost generata in 0.5257 secunde