Polițiștii cu umor nu sunt pe placul șefilor! Polițist cercetat pentru o glumă pe Facebook

3718
1
Un caz incredibil a avut loc în județul Mureș, care îl are ca protagonist pe șeful IPJ Mureș dar și pe Directorul Poliției Locale Mureș. Pentru că un polițist din IPJ Mureș a distribuit o postare a paginii "Polițiștii au umor" în care niște părinți își spuneau unul altuia că dacă copilului lor nu îi va plăcea cartea, îl vor face polițist local, s-a declanșat Jihadul împotriva lui, susțin reprezentanții Sindicatului Europol. Această distribuire a fost urmărită de "localii" târgmureșeni și a fost raportată de îndată șefului lor. 




"Trecând peste faptul că localii petrec timpul pe facebook în timpul serviciului și mergând cu pâra la șeful lor, pe banii publici ai dumneavoastră, mai grav este că inspectorul șef, cms. șef Bâltag Dumitru, a dispus, cu multă supoșenie și seriozitate, ca polițistul care a distribuit această poză a unei pagini care este cât se poate de explicită, și care mai conține și cuvântul "umor", să fie cercetat disciplinar. Ce înseamnă asta? Înseamnă că un ofițer de la control intern, cu multe steluțe pe umăr, plătit cu zeci de mii de lei pe lună, a "verificat" timp de mai multe zile sesizarea primită de la Poliția Locală Târgu Mureș și a constatat că există o abatere. Și anume "comportamentul virtual" al polițistului nostru", precizează reprezentanții Sindicatului Europol. 






Dosarul de cercetare disciplinară cu mai multe pagini decât un dosar penal a ajuns în fața lui Bâltag, care, folosindu-și inteligența și experiența profesională impresionantă, a concluzionat: "…polițistul local poate fi orice om redus intelectual", potrivit Sindicatului Europol. "Stați așa, să nu credeți că această concluzie a fost în favoarea polițistului rutier. Pe baza aprecierii personale, neînsușite de membrul nostru, inspectorul șef a stabilit că poza respectivă asta îi inspiră lui și astfel, comportamentul virtual al colegului nostru a adus un prejudiciu de imagine autorității Poliției Locale", mai precizează Sindicatul Europol. 


Comentează știrea

Șăf
26 iunie 2017
Ce facem?

Domn' șăf dar ce facem cu cei care fac glume total nesărate la adresa poliției române de ani buni și implicit își bat joc și de domnia ta, ii băgăm la pușcărie? Ah, am uitat ca asupra lor nu aveti nicio putere.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.025 secunde