Polițiștii constănțeni, lecții deschise alături de elevi

174

Articole de la același autor

Ieri, polițiștii constănțeni, împreună cu cei de la Poliția Locală, au lansat oficial un program preventiv-educativ în cadrul Școlii Gimnaziale nr.39 Constanța. Programul este derulat la nivel național de către structurile de Analiză și Prevenire a Criminalității. 


Astfel, în cadrul unei lecții deschise, copiii au fost informați, prin metode adaptate vârstei lor, despre potențialele pericole, fiindu-le oferite soluții de prevenire a acestora. Au fost abordate aspecte privind prevenirea comportamentului antisocial, folosirea în siguranță a internetului, prevenirea disparițiilor de minori, prevenirea agresivității și violenței în mediul școlar.


Totodată, la Școala nr.39 Constanța, polițiștii au continuat seria activităților în domeniul prevenirii delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, în cadrul evenimentului intitulat "Luna Antidrog". Polițiștii au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi și răspunsuri la întrebări, discuțiile fiind interactive și de interes pentru beneficiari, cu această ocazie fiind desfășurate jocuri de rol și demonstrații. În cadrul activităților au fost distribuite elevilor peste 100 de pliante și 20 de afișe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.464 secunde