Polițiștii constănțeni, în alertă! A început "sezonul" furturilor din supermarket-uri

220
Polițiștii constănțeni, în alertă! A început
Polițiștii din cadrul Secției 2 cercetează o femeie, în vârstă de 27 de ani, din Constanța, bănuită că, la data de 20.04.2017, ar fi sustras mai multe produse vestimentare dintr-un complex comercial din municipiul Constanța. Prejudiciul în valoare de 3.409 lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.


Totodată, în aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care ar fi sustras mai multe produse alimentare dintr-un supermarket din municipiul Constanța. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. Polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt.


Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au identificat pe A.I., în vârstă de 37 ani, din localitatea Perișoru – județul Călărași, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 20.04.2017, bărbatul în cauză ar fi furat două rațe din gospodăria unei femei din Medgidia. Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5319 secunde