Polițiștii au făcut pândă la trecerile de cale ferată. Zeci de permise reținute

530
Polițiștii au făcut pândă la trecerile de cale ferată. Zeci de permise reținute - ceicare-1478279595.jpg
Polițiștii de la transporturi și de la rutieră au desfășurat o acțiune pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor care se produc în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat aproape 2.000 de sancțiuni contravenționale, au reținut 159 de permise de conducere și au retras 50 de certificate de înmatriculare. La data de 2 noiembrie a.c., Direcția Rutieră și Direcția de Poliție Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au coordonat o acțiune la nivel național, pentru prevenirea accidentelor de circulație soldate cu victime omenești și pagube materiale, în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 1.964 de sancțiuni contravenționale, dintre care 337 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată. Pentru comiterea unor fapte ce atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 159 de permise de conducere auto, iar pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare au reținut 50 de certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor de conducere reținute, 29 au fost reținute pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată și 24 pentru efectuarea manevrei de depășire pe trecerile la nivel cu calea ferată, la mai puțin de 50 de metri înainte de acestea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6599 secunde