Polițiști constănțeni, detașați pe litoralul bulgăresc

98
Polițiști constănțeni, detașați pe litoralul bulgăresc - politistibulgari-1435685775.jpg
Românii care își petrec vacanța în Bulgaria pot sta liniștiți. Începând de ieri, opt polițiști din România se vor afla pe litoralul bulgăresc pentru a-i consilia și ajuta pe românii care întâmpină probleme. Polițiștii vor fi prezenți în stațiunile Nessebar, Albena, Nisipurile de Aur și Balcic. Ei au fost instruiți și pregătiți pentru a-și îndeplini cu succes misiunile încredințate și toți știu să vorbească limba bulgară.

Prima serie de polițiști a ajuns în stațiunile din Bulgaria, doi polițiști fiind din Giurgiu și Teleorman și câte un polițist din Constanța, Timiș, Sibiu și București, iar a doua serie va ajunge pe 1 august.

"În sezonul estival 2014, polițiștii români au consiliat 1.872 de turiști români, în special cu privire la indicarea anumitor destinații și furnizarea unor informații de ordin legislativ din Bulgaria, totodată participând, alături de polițiștii bulgari, la 297 de intervenții la diverse evenimente, cele mai multe vizând aplanarea unor stări conflictuale, ridicarea de autovehicule parcate ilegal și soluționarea unor neînțelegeri legate de operațiunile de schimb valutar", au precizat reprezentanții poliției.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7811 secunde