Polițist vitezoman, mort într-un accident, după ce i-a fost luat permisul

400
2
Polițist vitezoman, mort într-un accident, după ce i-a fost luat permisul - ambulanta13432312341441975903-1461405343.jpg

Articole recomandate

Un polițist din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN66, la doar câteva minute după ce i-a fost suspendat permisul, fiind prins cu peste 100 km/h în localitate.

Accidentul rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, pe raza comunei Drăguțești. Bărbatul de 32 de ani, polițist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, se întorcea de la Rovinari, unde fusese depistat în timp ce circula cu peste 100 km/h, în localitate.

"Nu a adaptat viteza la condițiile de drum, după ce anterior a fost oprit de un echipaj de Poliție Rutieră, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru depășirea limitei de viteză. S-a răsturnat în afara părții carosabile. Echipajul de la Ambulanță a constatat decesul. S-a întocmit dosar penal în vederea continuării cercetărilor și stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Gorj.

Bărbatul de 32 de ani muncea de aproape 10 ani la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul IPJ Gorj, scrie realitatea.net



Comentează știrea

adevar
24 aprilie 2016
adevar

Linistea care ne ofera in comparatie cu salariile care primeste politia este corect ce se intampla.

adevar
24 aprilie 2016
adevar

Linistea care ne ofera in comparatie cu salariile care primeste politia este corect ce se intampla.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.983 secunde