POLIȚIST MORT LA VAMA VECHE! Bărbatul era din Vaslui, detașat pe litoral

1437
UPDATE: Angajatul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța rănit în accidentul produs astăzi, între localitățile 2 Mai și Vama Veche este stabil, conștient și colaborant. Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență au declarat că pacientul a fost diagnosticat cu traumatism toracic (fracturi costale) și a fost internat pe secția Chirurgie I sub atentă supraveghere medicală.


Un polițist a murit și un jandarm a fost rănit, în urma unui grav accident rutier petrecut în această noapte, în localitatea Vama Veche. Polițistul se afla în misiune de patrulare în echipaj mixt.

Din cercetările la fața locului a reieșit că polițistul, șofer în autoturismul MAI, a ieșit pe drumul principal DN39 de pe un drum secundar, între 2 Mai și Vama Veche, și a fost lovit în lateral - spate de un alt autoturism.

Echipajul MAI era compus dintr-un polițist de ordine publică, detașat, și un jandarm din cadrul GMJ Constanța. Urmare a accidentului, polițistul a fost grav rănit, fiind găsit de medici în stop cardio respirator. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a decedat.

Jandarmul are patru coaste rupte, dar este în-afara oricărui pericol. De asemenea, mai sunt două victime rănite ușor, din autoturismul civil, o fată de 21 de ani și un băiat.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițitul, agent în cadrul IPJ Vaslui, era detașat pe litoral. Hrisu Ioan Colinel avea 53 de ani și avea trei  copii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1875 secunde