Polițist din IPJ Constanța, condamnat la CINCI ANI ȘI JUMĂTATE de închisoare

791
1
Polițist din IPJ Constanța, condamnat la CINCI ANI ȘI JUMĂTATE de închisoare - arestpozafrum-1397126021.jpg

Articole de la același autor

Magistații constănțeni au decis: Dan Frumușelu, polițist al SIF (Serviciul Investigarea Fraudelor) din cadrul IPJ Constanța a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită și șantaj. În același dosar a fost condamnat la cinci ani de detenție și consilierul local Emil Gheordunescu, administrator al SC Agigea Expres SRL, care a fost găsit vinovat pentru dare de mită și șantaj. Decizia judecătorilor de la Tribunalul Constanța nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța. 


Reamintim că, potrivit procurorilor, în perioada februarie - iunie 2011, cei doi au constrâns o persoană, inculpat într-un dosar penal instrumentat de agentul-șef de poliție și denunțător în prezenta cauză, să îi remită lui Gheordunescu trei terenuri agricole intravilane situate în Comuna 23 August, județul Constanța, și un apartament situat în comuna Agigea, bunuri în valoare totală de 75.000 euro, prin amenințarea că, în caz contrar, Frumușelu va conduce tendențios cercetările în respectiva cauză penală în așa fel încât denunțătorului să îi fie agravată răspunderea penală, cu consecința condamnării sale la pedeapsa cu închisoare în regim de detenție. 




Comentează știrea

puscariasul matei
10 aprilie 2014
puscariasul matei

Puscariasul matei a fost si el condamnat la puscarie cu executare.Sa nu scrieti de asta ca se bucura lumea.Urmatoarele condamnari vor tine cont ca e deja recidivist.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : IPJ Constanța  are un nou comandant
Pagina a fost generata in 2.3612 secunde