Poliția în acțiune! Plouă cu dosare penale pe numele șoferilor constănțeni

594
Poliția în acțiune! Plouă cu dosare penale pe numele șoferilor constănțeni - dosarepenalesoferi-1467737600.jpg

Articole de la același autor

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că șoferii constănțeni dau dovadă de indisciplină în trafic, motiv pentru care polițiștii de la Rutieră sunt puși în situația de a-i sancționa conform legii.

În timp ce unii conducători auto își pun la înaintare curajul de a conduce sub influența băuturilor alcoolice, alții se încumetă să conducă fără a avea permis pentru nicio categorie de vehicule. Este și cazul unui șofer de 41 de ani, din Mihail Kogălniceanu, pe care polițiștii l-au tras pe dreapta, în miez de noapte. L-au testat cu aparatul Drager și… surpriză: acesta era beat. Pedeapsa este pe măsură, el alegându-se cu dosar penal.

Un "cadou" similar a primit și un șofer de 37 de ani, din Poarta Albă, care a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre orașul Ovidiu către Constanța, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului rutier, conducătorul auto din al doilea autoturism a fost rănit.

Cu traume minore s-a ales și o femeie care, pasageră fiind într-un autoturism, a devenit victima unui șofer de 62 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dinspre strada Soveja către strada Poporului, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme aflate în trafic și un altul parcat. Femeia cu pricina se afla în primul autoturism, fiind lesne de înțeles că a fost rănită.

Nu-i ușor cu atenția la volan, dar nici cu indicatorul "Oprire" nu-i de glumă, mai ales când scopul acestuia este drastic ignorat de partici-panții la trafic. Poate confirma un șofer de 43 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe Aleea Cameliei spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu, și, pentru că nu a respectat semnificația indicatorului rutier "Oprire", a intrat în coliziune cu un alt autoturism. O pasageră a fost rănită în urma impactului.

v v v

Și dacă vă imaginați că au fost zile ușoare pentru polițiștii din Constanța, vă înșelați. Nu numai șoferii le-au dat de furcă oamenilor legii, ci și mopediștii. Spre exemplu, polițiștii din cadrul Biroului Vama Veche - 2 Mai au depistat doi tineri, de 24, respectiv 32 de ani, ambii vamaioți, care au condus mopede fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și cum celor care încalcă legea le stă bine cu dosare penale, polițiștii și-au făcut treaba ca la carte, spre dezamăgirea indisciplinaților care, cel mai probabil, au sperat până în ultima secundă că vor scăpa basma curată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4924 secunde