Poliția de frontieră, în ALERTĂ: zeci de migranți au fost depistați încercând să intre în România

174
1
Poliția de frontieră, în ALERTĂ: zeci de migranți au fost depistați încercând să intre în România - politiadefrontieramasina42725000-1490868846.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au depistat, de dimineață, cinci grupuri formate din 51 de persoane, cetățeni din Siria, Irak, Afganistan și Pakistan, care au încercat să intre ilegal în România, cu scopul de a ajunge în țări din vestul Europei.


Astfel, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, județul Timiș, au depistat pe direcția localităților de frontieră Gherman, Gaiu Mic și Jamu Mare, la intervale diferite de timp, patru grupuri de persoane, formate din 46 de cetățeni străini, care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul țării. Acestea au fost conduse la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări.


În cadrul verificărilor s-a stabilit că grupurile erau constituite din 22 bărbați, 11femei și 13 minori, adulții având vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, iar minorii cu varste între un an și 17 ani.

Migranți au declarat că sunt cetățeni din Afganistan (7), Pakistan (9), Siria(2) și din Irak (28). Aceștia au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenția de a ajunge în țări din vestul Europei.

Totodată, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița, județul Caraș-Severin, au prins, în apropierea localității de frontieră Grădinari, 5 cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă, aceștia fiind preluați și transportați la sediul instituției pentru cercetări.

Astfel, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetateni sirieni, toti barbati cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani. Persoanele în cauză au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei.



Comentează știrea

izet
30 martie 2017
Lăsați musulmanii sa vina in România

Lăsați musulmanii sa vina in România

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8871 secunde