Video VIDEO. POLIȚIA LOCALĂ CONSTANȚA, CERTATĂ CU LEGEA ȘI CU BUNUL SIMȚ

2988
4
VIDEO. POLIȚIA LOCALĂ CONSTANȚA, CERTATĂ CU LEGEA ȘI CU BUNUL SIMȚ - untitled-1472559200.jpg
Polițiștii locali din Constanța au ajuns, din nou, vedete pe pagina de Parchez ca un Bou. Un constănțean a surprins o mașină a Poliției Locale, în timp ce a trecut peste linia dublă continuă, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu. Autospeciala are numărul de înmatriculare B-52-FEX. Pe această cale, îi sugerăm agentului de la volan, să oprească pe același bulevard, la sediul Serviciul Rutier Constanța, să predea permisul de conducere, în caz că îl deține. 


Comentează știrea

tam
30 august 2016
tam

Ia sa vedem daca se autosesizeaza politia. Cea adevarata, rutiera, nu prostalaii de la locala.

Fagabou
30 august 2016
Fagabou

Noroc cu telefoanele astea cu camera. La fel stau si ei la panda sa-ti puna caracatita. Huoooo

Unul
30 august 2016
Respond

Sunt constantean si detin permis de 3 ani, nu tin sa ma laud doar doresc sa precizez ca pentru a obtine permisul de conducere am citit codul rutier articol cu articol, sustin imbunatatirea traficului prin puterea exemplului, dar totusi toti cei care comenteaza la acest articol dar si redactorii acestuia omit faptul ca pe masina respectiva nu scrie "dobrogea" si nici "posta romana" sau nici "taxi" dar persoanele care se simt frustrate de aceasta intamplare pun pariu ca au fost amendati din cauza "smecheriei" domniilor sale si a cunoasterii regulilor. Sperati la o tara ca afara dar cand sunteti opriti va permiteti sa comentati persoanelor ce poarta uniforma, ar trebuii sa va fie rusine sa postati asa ceva...

Iulian
30 august 2016
Corect

F corect si prompta atitudinea unora de a sanctiona greselile dar, tot acestia sunt si cei care o fac din razbunare...sa moara si capra vecinului ca si ea mi-a mancat doua frunze!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5684 secunde