Polemică pe Facebook. Ionuț Pripiși, parcare controversată

961
3
Polemică pe Facebook.  Ionuț Pripiși, parcare controversată - adjunctul-1461774624.jpg
Un constănțean a atras atenția, printr-o poză postată pe grupul de Facebook "Parchez ca un bou", că Ionuț Pripiși, adjunctul Poliției Locale Constanța și șeful Corpului de Control din Primăria Constanța, a parcat neregulamentar, chiar în fața sediului în care își desfășoară activitatea. În poză se vede cum autoturismul lui Pripiși este urcat pe trotuar, fără a asigura un metru de trecere pentru pietoni. Mai mult, prin parcarea sa, Pripiși a blocat accesul într-o instituție publică, însă adjunctul Poliției Locale consideră că parcarea sa este normală, întrucât este… director. 


"Este o parcare care nu contravine regulilor de circulație, dar un binevoitor a considerat că este bine să spună că am parcat ca un bou. Mașina este a mea, dar este parcată fără să încurce circulația. Este normal să parchez acolo, fiind director. Dacă o să am loc să parchez paralel cu trotuarul, așa voi face", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ionuț Pripiși. 


Comentează știrea

cupan
28 aprilie 2016
MAI

"BOULE" ,NU "DACA AM LOC SA PARCHEZ PARALEL CU TROTUARUL ASA VOI FACE" CA VITELUSII TAI NE AMENDEAZA "DACA NU AVEM VOIE,DACA INCALCAM LEGEA"

Jackass
28 aprilie 2016
Domnule BOU!

Strada respectiva (Amzacea, 1 banda pe sens) este blocata atat de autoturismele angajatilor cat si de cele ale institutiei! In conditiile in care, pentru masinilede serviciu, exista o parcare in curtea interioara a Politiei locale! Daca esti Director, da exemplu pozitiv atat angajatilor cat si cetatenilor, nu parca ca BOUL doar pt ca tu esti Director!

vanea
22 august 2016
despre dom' director

V-a zis-o Dom'director! Intr-o Alta tara civilizata(sau mă rog cu asemenea pretentii)pentru o asemenea declaratie obraznica, individul era linsat si fortat sa demisioneze.

Pagina a fost generata in 0.4481 secunde