Ploaia și-a spus cuvântul! Accidentele s-au ținut lanț în Constanța

525
1
Ploaia și-a spus cuvântul! Accidentele s-au ținut lanț în Constanța - ploaia-1462381622.jpg
Codul galben de precipitații și-a lăsat amprenta cu vârf și îndesat pe traficul din județul Constanța. Din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, mai multe accidente s-au produs atât în municipiul Constanța, cât și pe raza județului.

Primul accident a fost sesizat ieri, la ora 11:40, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către București. Un autocar și două autoturisme au fost implicate într-un carambol, în urma căruia un bărbat, de 42 de ani, a fost rănit. Din fericire, victima nu a avut nevoie de intervențiile cadrelor medicale și a refuzat transportul la spital.

Tot pe A2, câteva ore mai târziu, între Medgidia și Cernavodă a avut loc un accident între o autoutilitară și un autoturism Dacia Sandero. Nici în acest caz nu a fost nevoie de intervenția medicilor.

În municipiul Constanța, o persoană a fost lovită, dar a refuzat să fie transportată la spital, după ce un autoturism Opel cu numere de Bulgaria a intrat într-un autobuz RATC. Accidentul s-a petrecut pe strada Traian, la intersecția cu strada Mihai Viteazu. Tot ieri, la amiază, un pieton a fost rănit ușor în stațiunea Mamaia. O femeie a fost lovită la una din mâini după ce a fost acroșată de un șofer care nu a văzut-o în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. După impact, șoferul aflat la volanul unui Fiat, a tras de volan intrând pe contrasens, acolo unde a acroșat un autocar. Victima, în vârstă de 67 de ani, a fost transportată la spital, dar se află în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

Hollywood
5 mai 2016
Nu ploaia

Ci prostia, viteza, aroganta & tupeul, neatentia, intoleranta, oboseala, drogurile & alcoolul ... acestea sunt elementele care individual sau combinate produc accidente. Pe ploaie, pe uscat, ziua sau noaptea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5163 secunde