Plecați la drum în aceste zile? Polițiștii vă sfătuiesc să conduceți prudent

203
Plecați la drum în aceste zile? Polițiștii vă sfătuiesc să conduceți prudent - plecati-1484588048.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere avertizarea de înrăutățire a vremii în zilele următoare, polițiștii constănțeni recomandă șoferilor să nu pornească la drum dacă nu și-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulația în condiții de iarnă. 


"În timpul călătoriei, șoferii trebuie să păstreze în mers o distanță de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu acționeze brusc mecanismele de direcție și frânare și să utilizeze cu precădere frâna de motor, mai ales pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos", recomandă polițiștii. 


De asemenea, date fiind condițiile meteorologice nefavorabile prognozate, trebuie luată în calcul și posibilitatea întreruperii circulației pe unele segmente de drumuri. În acest nedorit caz, este bine ca din autovehicule să nu lipsească hainele groase, pături, alimente, apa potabilă și cel puțin un telefon mobil cu încărcător la priza auto.


"Dacă traficul rutier se va întrerupe din cauza zăpezii, rugăm conducătorii auto să scoată autovehiculele în afara părții carosabile, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină", vă mai sfătuiesc oamenii legii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Decembrie 2016
Stire din Eveniment : ACCIDENT TERIBIL în Turda
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Eveniment : Accident TERIBIL pe DN 2
Pagina a fost generata in 1.0479 secunde