"Să ma p** pe voi băi mincinoșilor!!! Puneți cumva bani cu mine la amendă?" / Cu poliția pe urme, "bizonii" de pe plaja Corbu au trecut la amenințări

20320
4
A fost un week-end plin de distracție pentru mai mulți constănțeni, care au optat pentru o plajă mai ferită de aglomerație. Tinerii au simțit nevoia să epateze și au postat mai multe poze pe site-urile de socializare. Aceștia au fost mândri că au reușit să transforme o plajă sălbatică, protejată prin lege, într-o parcare de "bizoni". 


Acum, cu toții riscă până la 20.000 de lei amendă, fiecare, pentru că au intrat cu autoturismele până în buza mării. Poliția s-a autosesizat și încearcă depistarea tinerilor. Unul dintre tineri a răbufnit pe site-urile de socializare, iar pe lângă lipsa de bun simț, se poate vedea că nici școala nu prea i-a plăcut, astfel vă redăm mesajul needitat al tânărului: 


"Sa ma p** pe voi bai mincinosilor!!! chiar numai aveti ce publica, sau puneti cumva bani cu mine la amenda ?, vedetiva de treaba voastra ca e mai bine".


Comentează știrea

BOLDEA
29 august 2016
moldoveni violatori

O adunătură de moldoveni analfabeți, care scriu "vedetiva" intr-un cuvânt! Generatie de analfabeți.

un cunoscut
29 august 2016
marlanii de la corbu

prostilor, banii pe care o sa-i dati pe amenda va ajungeau sa va distrati 5 zile ,voi si curvele voastre analfabete,la un bun hotel .dar când esti bou, esti bou.

zoro
29 august 2016
chiar si asa

Cu banii de amenda, schimbau si ei masinile ! 20 000 lei sunt vreo 4500 eur Cred insa ca multi erau cu masina parintilor...stai sa vezi circ acum,

Dani
30 august 2016
Plaja

Dobrogenii nu pot fi analfabeti,sau cum? :/

Răspuns la: moldoveni violatori
Adăugat de : BOLDEA, 29 august 2016
O adunătură de moldoveni analfabeți, care scriu "vedetiva" intr-un cuvânt! Generatie de analfabeți.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3113 secunde