Pietoni spulberați pe trecere, în Constanța

382
1
Pietoni spulberați  pe trecere,  în Constanța - spulberati-1448303082.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 84 de ani a ajuns, ieri dimineață, pe patul de spital după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe Șoseaua Mangaliei, din Constanța. Protagonistul evenimentului este un tânăr de 29 de ani. Acesta se deplasa la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf dinspre zona Doraly către Gară. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni din zona Billa, șoferul nu a oprit la trecerea de pietoni și a lovit o femeie care traversa regulamentar.

În urma impactului, octogenara a suferit mai multe leziuni. La fața locului au ajuns agenții de la Rutieră și cadrele medicale. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar oamenii legii au stabilit că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În mai puțin de jumătate de oră, polițiștii au fost solicitați să intervină la un alt accident în care doi pietoni au fost loviți pe trecere. Coliziunea s-a petrecut pe strada Mircea cel Bătrân. Oamenii legii spun că un tânăr de 28 de ani conducea o autoutilitară marca Fiat, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia.

La trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Decebal, șoferul nu a acordat prioritate, spun polițiștii de la Rutieră, și a lovit două femei care traversau regulamentar. Cele două victime, de 67, respectiv 18 ani au fost rănite ușor. Agenții de la Rutieră au stabilit că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. El s-a ales cu un dosar penal.

Comentează știrea

Dan
23 noiembrie 2015
CA IN JUNGLA

La vanatoare! Tot inainte! Nu iertati nimic, nici chiar pe . . . zebra!?!?

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Spulberate  de o motocicletă
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat  de un octogenar
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A plonjat cu mașina în piscină
Pagina a fost generata in 0.3077 secunde