Peste 5.000 de jucării contrafăcute, confiscate în Portul Constanța

177
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit în două containere sosite în portul Constanța Sud Agigea, pentru două societăți comerciale administrate de un cetățean român, respectiv un chinez, peste 5.000 de jucării contrafăcute.


În urma controlului au fost descoperite 2.880 de mașinuțe de jucărie ce purtau însemnele unei firme renumite, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de 86.400 lei, dacă ar fi fost originale. În urma unui control, alt container sosit din China, pentru o societate administrată de un chinez, au fost descoperite 2.160 de jucării tip morișcă, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de 32.400 lei, dacă ar fi fost originale.


În ambele cazuri, bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6494 secunde