Personalul cluburilor din Mamaia, instruit despre cum să ajute drogații

219
1
Personalul cluburilor din Mamaia, instruit despre cum să ajute drogații - personalulcluburilor-1497969738.jpg
Agenția Națională Antidrog (ANA), prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CRPECA) Constanța, a inițiat la începutul săptămânii, în stațiunea Mamaia, o serie de activități de informare antidrog cu privire la acordarea unor măsuri de prim-ajutor în anumite situații de criză cauzate de consumul de droguri.

La această acțiune au participat 48 de angajați ai cluburilor din Mamaia, respectiv barmani, ospătari, hostess, agenți de securitate, manageri și beach boy/girl. Echipa de specialiști a CRPECA Constanța, compusă din formatori autorizați ANC și medic specialist, a prezentat simptomele prin care se poate recunoaște o persoană intoxicată cu droguri, semnele prezente în cazul supradozei și recomandări pentru reducerea riscurilor.

De asemenea, personalul angajat în cluburi a fost instruit cu privire la acordarea de prim-ajutor în cazul persoanelor intoxicate cu droguri. Acest gen de activități vor continua, având ca obiectiv informarea tuturor angajaților cluburilor din stațiunea Mamaia, precum și a celor implicați în evenimentele muzicale de amploare de pe litoralul românesc, în scopul dobândirii unor deprinderi cu privire la modalitățile de intervenție în anumite situații de criză cauzate de consumul de droguri.

Comentează știrea

eugen
21 iunie 2017
cluburii

personalul va fii pregatit in prepararea tigarilor/pipee, pregatirea injectiilor si amestecul droguriilor pentru cei in inposibilitate din cauza consumului excesiv si punerea la pastrare pina la sosirea SMURD-lui a celor afectatii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4826 secunde