Pericol de explozie, la o benzinărie din Constanța. Trei mașini au ars, pompierii și polițiștii se contrazic în declarații

521
Pericol de explozie, la o benzinărie din Constanța. Trei mașini au ars, pompierii și polițiștii se contrazic în declarații - incendiubuna-1461173172.jpg
În noaptea de marți spre miercuri, angajații unei benzinării din apropierea hotelului Oxford au alertat autoritățile cu privire la un incendiu, pe o alee în apropierea stației de alimentare cu combustibil. Alerta a fost dată în jurul orei 02.30 și anunța faptul că două autoturisme au luat foc, în spatele benzinăriei. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, dar și două autospeciale de pompieri. Incendiul a fost lichidat, înainte de a se extinde spre stația de alimentare. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", focul a fost pus intenționat, în total trei autoturisme fiind incendiate. "La fața locului s-au deplasat două autospeciale ale Deta-șamentului "Slt. Fripis". Incendiul se manifesta cu flacără la unul dintre autoturisme, care a ars în totalitate. A mai fost afectat de flăcări partea din față a unui autoturism, iar de căldura degajată un alt autoturism parcat paralel. Cauza probabilă preliminară este folosirea intenționată a sursei de aprindere", a declarat pentru "Cuget Liber", Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea". 


De cealaltă parte, polițiștii sunt de altă părere. "În urma investigațiilor efectuate până în acest moment și a vizionării unor imagini surprinse de o cameră video amplasată în zonă, s-a stabilit faptul că la ora 02.30 a izbucnit un incendiu în interiorul autoturismului marca Dacia Logan care s-a propagat și la celelalte două autoturisme aflate în apropiere, nefiind observate persoane în proximitatea autoturismelor atât anterior, cât și după izbucnirea incendiului", au precizat polițiștii constănțeni.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5945 secunde