PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT DE ENERGIE ELECTRICĂ

243
PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT DE ENERGIE ELECTRICĂ - perchezitiiconstantabucurestitig-1501224421.jpg

Articole recomandate

La această oră, polițiștii din Vrancea, ai Direcției de Ordine Publică și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează peste 120 de percheziții la persoane bănuite de sustragere de energie electrică și evaziune fiscală în domeniul prelucrării de material lemnos.

"La data de 28 iulie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, ai Direcției de Ordine Publică și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează 122 de percheziții domiciliare într-o cauză în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală și sustragere de energie electrică.", anunță Poliția Română.

Activitățile vizează sustragerea de energie electrică de către administratorii unor societăți comerciale în procesul de prelucrare a masei lemnoase, precum și folosirea energiei electrice la depozitele de produse finite, prin ocolirea instalațiilor de înregistrare sau prin montarea unor instalații clandestine.

La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brăila, Galați, Bacău și Buzău, precum și jandarmi, specialiști în domeniul silvic, reprezentanți ai S.C. Electrica Muntenia Nord și ai Direcției Agricole Județene Vrancea.

Cercetările sunt continuate în cauză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3473 secunde