Percheziții la Omniasig. Peste un milion de polițe RCA, falsificate!

1512
4
Percheziții la Omniasig. Peste un milion de polițe RCA, falsificate! - fondperchezitiilaomniasig1-1400089758.jpg

Articole de la același autor

Procurorii bucureșteni au descins, ieri, în toată țara, într-un dosar complex în care zeci de persoane sunt acuzate de abuz în serviciu și fals intelectual. Perchezițiile au avut loc și în județul Constanța. 


Sute de polițiști, însoțiți de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au efectuat, ieri, 49 de percheziții la sediile centrale, dar și la sucursale ale societății de asigurări Omniasig. În acest dosar, magistrații au început deja urmărirea penală pentru abuz în serviciu și fals intelectual. Prejudiciul depășește câ-teva milioane de lei. 


De precizat este faptul că descin-derile și cercetările în acest dosar nu vizează și clienții Omniasig, care sunt considerați cumpărători de bună-credință. 


Vizată, sucursala din Medgidia 
Polițiștii și procurorii au descins în toate județele din țară, printre care și Constanța. În județul nostru a fost vizată sucursala Omniasig din municipiul Medgidia. Procurorii și polițiștii s-au prezentat la societatea de asigurări îmbrăcați în civil, fără să atragă atenția. Aceștia au cerut mai multe documente, perchezițiile durând câteva ore bune. "Procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea de către mai multe persoane a unor infracțiuni de abuz în serviciu și fals intelectual, pentru care a fost începută urmărirea penală", au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. 


Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în dosar sunt implicați peste 40 de directori ai Omniasig din toată țara, printre care și directorul general, dar și directori de vânzări. Aceștia ar fi implicați în falsificarea a peste un milion de polițe de asigurare, efectuate de la mijlocul anului 2013 și până în prezent. Prejudiciul nu a fost încă stabilit, însă se presupune că acesta se ridică la câteva milioane de lei. 


Surse judiciare spun că atunci când un client se prezenta pentru a-și încasa polița de asigurare, reprezentanții societății îl despăgubeau, evitând astfel controale generate de eventualele reclamații ale unor clienți nemulțumiți. În urma descinderilor, au fost ridicate o multitudine de documente, urmând ca în zilele următoare să fie audiați și directorii societății de asigurare. 


La acțiune au participat peste o sută de ofițeri de poliție judiciară de la Direcția de Investigare a Fraudelor, suportul tehnic și informativ fiind asigurat de Serviciul Român de Informații. 


Comentează știrea

jymi
15 mai 2014
frauda din despagubiri auto

falsificarea politelor este un subiect cutremurator ,acest lucru il stiua de mult oamenii din conducerea Omniasig dar pe langa acest lucru ,parchetul sa ridice si sa verifice si dosarele de dauna auto care constituie frauda si evaziune fiscala mare.Se vor descoperi prejudicii mari aduse statului roman si companiei.sa se verifice in ce conturi s-au dus banii ,ce tva si impozit s-au platit din aceste incasari in coturile mafiotilor care au fraudat. lucru valabil la toate societatile de asigurare .Felicitari domnilor procurori si SRI.

click here for more info
19 mai 2014
click here for more info

vapor cigarette Stiri Eveniment : Percheziții la Omniasig. Peste un milion de polițe RCA, falsificate! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online click here for more info http://www.studiomallandrino.it/ejuice-calculator/volcano-ecigs-as-an-alternative-solution-for-smoking.asp

see this page
21 mai 2014
see this page

mister e liquid Stiri Eveniment : Percheziții la Omniasig. Peste un milion de polițe RCA, falsificate! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online see this page http://suvidhagroup.in/diy-e-liquid/hookah-pen-flavors-has-threatened-tobacco-company-business.asp

Read A great deal more
31 mai 2014
Read A great deal more

e juice Stiri Eveniment : Percheziții la Omniasig. Peste un milion de polițe RCA, falsificate! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Read A great deal more http://therealtorsumo.com/thc-e-liquid/hookah-pen-amazon-refills-for-reusable-cigarettes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5752 secunde