Percheziții la bișnițarii de țigări din Constanța

296
2
Percheziții la bișnițarii de țigări din Constanța - perchezitiilabisnitariidetigari-1430330555.jpg

Articole de la același autor

Acțiune de amploare în municipiul Constanța: polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de colegii de la Serviciul Ordine Publică și cei de la Serviciul Acțiuni Speciale, au descins în zece locuințe, la persoane bănuite de contrabandă de țigări.

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat aproximativ 1.000 de pachete de țigări, iar șase persoane au fost duse la sediul Poliției Constanța, pentru audieri.

"Din cercetări, a reieșit că, în cursul anului 2015, cei în cauză au depozitat și comercializat, către diferite persoane fizice, importante cantități de țigarete netimbrate, sau având aplicate banderole de marcare emise de către autorități străine, achiziționate în mod fraudulos, în scop de revânzare, cunoscând faptul că respectivele bunuri proveneau din alte state și fuseseră introduse în Româ-nia în scopuri ilicite", a precizat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța.

La finalul audierilor, patru persoane au fost reținute. 

Comentează știrea

cetatean
30 aprilie 2015
saracii !!!

dati iama in blocurile de "saraci" ale penalului mazare de unde se arunca tigari si apoi se vand la galeriile soveja asanati acest focar purulent care miroase a stricat nu mai votati mazare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca doar nu credeti ca o sa plece

Sastisitu...
19 mai 2015
Autoritatilor...

Țiganii au pus stăpânire pe Galeriile Soveja, pute de-ți trăsnește nasul în preajma lor aflați rânduri, rânduri lângă buticuri concurându-le, toate zăbrelite sau închise că au țiganii "țigarele" netimbrate, pline de hârtie igienică tocată precum frunzele de tabac. Nomazii cu apartamente de la Mazăre fac o mizerie de nedescris, gălăgie, înjurături deși în alte zări sunt luați cu buldozerul și nu degeaba ! La noi, țiganii au pus stăpânire pe spital, sunt la ajutoare primii, nu plătesc mijloacele de transport, copii cerșesc sau fură din fructele buticarilor, pe drogați îi vezi cât îi ziua de mare pe aleile dinte blocurile FT, se ușurează sub balcoanele blocurilor din vecinătate, controlează mașinile megieșilor... AJUNGEEEEEE !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5224 secunde