Percheziții în Mangalia. Individ acuzat de furt calificat, arestat

270
Percheziții în Mangalia. Individ acuzat de furt calificat, arestat - perchezitii-1502210263.jpg
Polițiștii din Mangalia au efectuat percheziții la două domicilii din localitate, în cazul unui bărbat suspectat de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Potrivit oamenilor legii, Dumitru Dumitriu, cunoscut cu antecedente penale, ar fi pătruns într-o casă de vacanță din localitatea 2 Mai, de unde a furat tot ce i-a picat la mână. 


Individul, în vârstă de 31 de ani, a intrat în data de 30 iulie într-o casă de vacanță din 2 Mai, care aparține unui bucureștean, de unde a furat mai multe bunuri. În cadrul perchezițiilor pentru probarea activităților infracționale au fost depistate telefoane mobile, carduri de memorie, un aparat foto, o cameră video, o tabletă, scule electrice și o drujbă. 


Bunurile găsite au fost sustrase din mai multe locuințe. Prejudiciul, estimat la aproximativ 12.400 lei, a fost recuperat în proporție foarte mare, mai puțin suma de 1.400 lei cash. Dumitru Dumitriu a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, fiind prezentat la Judecătoria Mangalia care a decis arestarea pentru 30 de zile a bărbatului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6271 secunde