Percheziții în Hârșova, Ovidiu și Kogălniceanu. Traficanți de droguri reținuți

442
Percheziții în Hârșova, Ovidiu și Kogălniceanu. Traficanți de droguri reținuți - perchezitii-1478014011.jpg
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coodonarea procurorilor DIICOT, au efectuat patru percheziții în județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri. 3 bărbați au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv.

În perioada 28 – 29 octombrie, polițiștii BCCO au descins la domicilii din Hârșova, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Activitățile au vizat trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate o presă de tabletat, 52 de grame de substanță pulverulentă, 5 grame de substanță vegetală mărunțită, 102 pliculețe autosigilante goale, telefoane mobile, cartele SIM, 2.850 de euro, 100 de U.S.D. și 4.402 de lei.

Față de cele trei persoane în cauză, cu vârste între 20 și 40 de ani, s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic ilicit de droguri de risc.

La data de 29 octombrie a.c., Tribunalul Constanța a dispus măsura arestării preventive față de 2 dintre cele 3 persoane reținute, iar față de cea de a treia, s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și jandarmi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2354 secunde