Percheziții de amploare la persoane suspectate de tâlhărie în mai multe orașe

155
Percheziții de amploare la persoane suspectate de tâlhărie în mai multe orașe - perchezitii-1498541823.jpg

Articole recomandate

În această dimineață, sub supravegherea D.I.I.C.O.T, peste 60 de polițiști din cadrul D.G.P.M.B. pun în aplicare 18 autorizații de percheziție în municipiul București și pe raza județelor Ilfov și Timiș și 19 mandate de aducere într-o cauză complexă ce privește infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, tâlhărie în formă calificată, șantaj, furt calificat, înșelăciune, mărturie mincinoasă și contrabandă cu țigarete.


În fapt, în urma documentării acestei cauze pe parcursul a 6 luni, a rezultat că mai mulți bănuiți, structurați într-un grup infracțional ierarhizat, constituit în vederea comiterii de infracțiuni, au exercitat presiuni și acte de violență și au indus în eroare mai multe victime în scopul de a obține foloase materiale, potrivit agerpres.


De asemenea, cu intenția de a le comercializa, au introdus în țară, din spațiul extracomunitar, țigarete netimbrate ce urmau a fi comercializate pe piața neagră.


Prejudiciul din comiterea infracțiunilor se ridică la acest moment la aproximativ 150.000 de euro.


Persoanele identificate vor fi conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T.


Întreaga acțiune beneficiază de suport din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, Direcției Generale Anticorupție, Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, Poliției de Frontieră Giurgiu și Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5217 secunde