PERCHEZIȚII DE AMPLOARE în Constanța / Mascații au descins la contrabandiștii de țigări

248
1
PERCHEZIȚII DE AMPLOARE în Constanța / Mascații au descins la contrabandiștii de țigări - descinderimascati-1412176760.jpg

Articole de la același autor

Peste 180 de polițiști efectuează, la această oră, 37 de percheziții pe raza județului Constanța, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.


Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează 37 de percheziții, în județul Constanța. 


De asemenea, sunt instituite 6 filtre rutiere.  Acțiunea vizează probarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar efectua operațiuni ilegale cu produse din tutun. 


Comentează știrea

Marius
1 octombrie 2014
Locuri de munca

Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4301 secunde