Percheziții de amploare în 13 locații. Sunt vizate fapte de coruptie!

221
1
Percheziții de amploare în 13 locații. Sunt vizate fapte de coruptie! - perchezitiipolitisti-1449731095.jpg
Procurorii DNA efectuează, azi, percheziții în 13 locații situate în București, Vaslui și Ilfov, din care trei sunt sedii ale unor instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2013 - 2015.



"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013 — 2015.

În cursul zilei de 10 decembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiile București, Vaslui și județul Ilfov, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, scrie Agerpres.


Comentează știrea

adevar
10 decembrie 2015
adevar

Romania stii ca politisti romani cersrsesc la mine in republica. Ce este cersit coruptie spaga? Domnule Presedinte Romaniei TOATA STIMA cum se spune in limba romana cand politisti romani vin la noi si cer bani cadouri relatii sexuale?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5362 secunde