PERCHEZIȚII DE AMPLOARE, azi, LA HOTELUL PRIMARULUI din sectorul 3

307
PERCHEZIȚII DE AMPLOARE, azi, LA HOTELUL PRIMARULUI din sectorul 3 - perchezitiidomiciliare-1475046767.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română descinde la punctele de lucru ale unor societăți comerciale care activează în domeniul construcției de ansambluri rezidențiale și hoteluri, într-un dosar de evaziune fiscală. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..


Ofițerii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției de Investigații Criminale din Inspectoratul General al Poliției Române, efectuează, la această oră, două percheziții pe raza municipiului București și a județului Ilfov, la punctele de lucru (birouri și spații comerciale) ale unor societăți comerciale.


În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de rambursări ilegale de T.V.A. și de evaziune fiscală, fapte prevăzute și pedepsite de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, care au fost comise prin intermediul unor societăți comerciale ce desfășoară activități în domeniul construcției de ansambluri rezidențiale și hoteluri.


Prejudiciul estimat este de peste 5.000.000 de euro. Acțiunea, desfășurată sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, beneficiază de sprijinul de specialitate al Institutului Național de Criminalistică și al Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8956 secunde