UPDATE / PERCHEZIȚII DIICOT la Constanța. Zece indivizi suspectați că plasau dolari falși pe piață duși la audieri

737
2
UPDATE / PERCHEZIȚII DIICOT la Constanța. Zece indivizi suspectați că plasau dolari falși pe piață duși la audieri - 28ianuariebanifalsificatidiicot-1422443472.jpg

Articole de la același autor

UPDATE Zece persoane au fost aduse, în această după-amiază, la audieri la sediul DIICOT Constanța, în urma celor 52 de percheziții care au avut loc în opt județe ale țării și în municipiul București. Niciuna dintre cele zece persoane nu este din județul Constanța.

Potrivit anchetatorilor, cei 20.000 de dolari falsificați introduși în țară de suspecți erau destinați plasării pe piața din Constanța. De altfel, acesta este și motivul pentru care gruparea infracțională, ce acționa cu precădere în sud-vestul țării, a venit la Constanța: pentru a găsi persoane interesate să cumpere valută falsificată sau să plaseze dolarii falși pe piață.



Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Constanța cu sprijinul polițiștilor au descins în 52 de adrese din Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Hunedoara, Vâlcea, Gorj, Brașov, Constanța și în municipiul București, în cadrul unei acțiuni care vizează destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în contrabanda cu țigări și plasare de monedă străină falsă.
Potrivit anchetatorilor DIICOT, în cauză exista suspiciunea rezonabilă că membrii grupării, începând cu anul 2014, au introdus din Serbia pe teritoriul României diferite cantități de țigări pe care le-au distribuit în vederea punerii în vânzare pe raza mai multor județe, cu preponderență în sud-vestul țării.
De asemenea, există suspiciunea că o parte din membrii grupării, începând cu anul 2014 și până în prezent au introdus în România sume importante de bani (20 000 USD), constituite din bancnote de 100 USD falsificate.
Bancnotele falsificate au fost puse în circulație pe teritoriul României, inclusiv pe raza județului Constanța.
La sediul DIICOT Constanța urmează să fie aduse în vederea audierii mai multe persoane.


Comentează știrea

cristi
28 ianuarie 2015
oferta

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email [email protected]

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4998 secunde