Pensiile și salariile militarilor, în atenția ministrului MApN

358
1
Pensiile și salariile militarilor, în atenția ministrului MApN - pensiile-1490202124.jpg
Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale, s-a întâlnit ieri, la sediul MApN, cu o delegație a Federației Militarilor din România (FMR), condusă de generalul de brigadă (rtr.) Nicolae Gropan.


În cadrul discuțiilor au fost trecute în revistă teme de interes comun și au fost prezentate inițiativele legislative ale ministerului și corelarea acestora cu cerințele în domeniul social pentru personalul militar și civil din armată, cu referire atât la cadrele în activitate, cât și la militarii în rezervă și în retragere.


S-a convenit, de comun acord, analizarea necesității încheierii de protocoale de colaborare între MApN și Federația Militarilor din România în domeniul educațional, precum și acordarea sprijinului, de către FMR, pentru modificarea și completarea legislației în domeniul social, cu precădere a actelor normative legate de pensiile militare.


Ministrul Gabriel Leș a dat asigurări că instituția pe care o conduce va răspunde tuturor solicitărilor venite din partea FMR, pe care aceasta urmează să le transmită ministerului, apreciind întâlnirea de ieri ca fiind benefică și constructivă pentru ambele părți. 


Comentează știrea

Ina
22 martie 2017
ca in banc

"La granita ruso chineza au avut loc schimburi culturale "

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.296 secunde