Penitenciarul Poarta Albă recrutează viitorii gardieni din școlile din Constanța

412
1
Penitenciarul Poarta Albă recrutează viitorii gardieni din școlile din Constanța - penitenciarpoartaalbarecruteazav-1395647013.jpg

Articole de la același autor

O echipă de funcționari publici de la Penitenciarul Poarta Albă va merge, în următoarele două săptămâni (intervalul 17 - 28 martie), prin școlile constănțene pentru a prezenta elevilor din clasele a XI-a și a XII-a oferta educațională a Administrației Naționale a Penitenciarelor. Angajații penitenciarului vor fi prezenți în școlile din Constanța, Medgidia, Castelu, Poarta Albă și Murfatlar. 
Oferta educațională cuprinde 300 de locuri pentru instituțiile de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională care formează funcționari publici cu statut special pentru sistemul administrației penitenciare, astfel:
- Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", prin intermediul Facultății de Poliție, asigură formarea inițială a ofițerilor de penitenciare, în domeniul "Drept", specializarea "Penitenciare".
- Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" București organizează studii universitare de licență, cu durata de trei ani, cu specializările "Psihologie - informații" și "Studii de securitate și informații".
- Institutul Medico-Militar București organizează cursuri în specializările medicină, medicină dentară, respectiv farmacie.
- Academia Tehnică Militară București formează ofițeri de logistică și ofițeri specialiști din serviciul tehnico-ingineresc, locuri disponibile pentru sistemul penitenciar fiind în cadrul Facultății de Sisteme Electronice și Informatice Militare și Facultății de Mecatronică și Sisteme Integrate de Armament.
- Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu oferă studii de specialitate pentru formarea ofițerilor de penitenciare, în domenii de licență:  Științe Militare și Informații, specializarea Management economico - financiar (Finanțe-contabilitate), Științe administrative, specializarea Administrație publică (Intendență).
- Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre "Basarab I" Pitești asigură formarea și pregătirea de specialiști pentru sistemul penitenciar, pentru specializările: auto, tehnică de comunicații, operare și mentenanță echipamente informatice, construcții sau bucătar.
- Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna asigură selecționarea și școlarizarea agenților de penitenciare, prin cursuri cu durata de un an.
Cei interesați pot obține mai multe detalii de la Penitenciarul Poarta Altă, numere de telefon 0241/853.777, 0241/853.708.




Comentează știrea

10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale
11 martie 2015
10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale

,LTD Add to Inquiry Cart Zhejiang Custom PVC Tarpaulin Fabric For Tent , Waterproof Tarpaulin Covers Material Color Stripe PVC Tarpaulin Fabric For Tent , Tear Resistant Specification Width 60 inch Thickness 0. 10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale http://www.partytentforsale.com/10m-40m-width-luxury-double-decker-tent-new-design-party-tent-sale.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5313 secunde