Patru percheziții în cartierul "Coloniști", din Mangalia

2601
1
Patru percheziții în cartierul
Mai mulți polițiști și jandarmi au descins, vineri dimineață, la locuințele unor tineri care au fost implicați într-un scandal săptămâna trecută.
Oamenii legii au efectuat patru percheziții, în baza autorizațiilor emise de către Judecătoria Mangalia, la domiciliile lui Orhan Ismail, Genghiz Ismail și Iașar Ismail, din cartierul Coloniști, din Mangalia.
În urma acestei acțiuni, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, de la cele patru imobile, două bâte din lemn, două săbii, o crosă de golf metalică, două bare de fier și un ham de pistol precum și 122 pachete de țigări netimbrate a căror proveniență nu au putut-o justifica. Pachetele de țigări au fost ridicate în vederea confiscării.
În cursul zilei de 20 mai, două clanuri rivale din Mangalia s-au luat la bătaie pe străzile orașului fiind nevoie de intervenția trupelor DIAS pentru aplanarea conflictului.
Scandalul a început pe strada Gheorghe Nețoi, iar ulterior a continuat pe strada George Enescu, din Mangalia. Din cercetări a reieșit că mai mulți bărbați s-au lovit reciproc, pentru o datorie mai veche, la fața locului fiind găsite diverse bâte, săbii și cuțite ce au fost folosite în scandal. Mai mult, în urma conflictului, au fost distruse câteva autoturisme cu care scandalagiii veniseră în zonă.
Din primele cercetări efectuate, polițiștii au identificat ca agresori pe Genghiz Ismail, Ibram Ismail, Iunuzbei Memet și Orhan Ismail, toți din Mangalia.
Pe de altă parte, în urma luptelor de stradă, mai mulți bătăuși au fost răniți, Ridvan Suliman, Ozgun Ismail, Emin Ismail, Ghiulgian Ismail, Negip Ismail și Iusein Ismail fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Toți participanții la scandal sunt cercetați pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri și alte violențe și distrugere. Totodată, anchetatorii continuă cercetările, iar în funcție de probele pe care le vor prezenta procurorilor, este posibil ca scandalagiii să fie propuși pentru arestare preventivă.

Comentează știrea

vandana
13 octombrie 2011
cautati mai bine an casele lor. .

cautati mai bine an casa lui amet rasim care,are femei la produs an norvegia si pe litoralul mangalia

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5361 secunde