Patru constănțeni, reținuți într-un caz de contrabandă cu motorină

253
Polițiștii de la Transporturi, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au reținut patru bărbați bănuiți de contrabandă cu motorină. În urma unui flagrant și a unei percheziții la locuința unuia dintre ei, au fost confiscate peste 1.200 litri de produs petrolier, o autoutilitară, o instalație artizanală și bani. 


Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi au depistat, luni, în flagrant delict, patru bărbați, cu vârste între 20 și 45 de ani, din orașul Cernavodă, județul Constanța, în timp ce transportau cu o autoutilitară aproximativ 1.100 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitat în recipiente de tablă. 


În urma unei percheziții la locuința unuia dintre ei, au mai fost găsite opt recipiente, cu 185 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, pe care le deținea fără documente de proveniență. Din cercetări, a rezultat faptul că respectiva cantitate de motorină ar fi fost sustrasă de la navele ce tranzitează zona portului Cernavodă. 


Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de motorină, autoutilitara în cauză, o instalație confecționată artizanal, utilizată la încărcarea și descărcarea motorinei din butoaie, bunuri în valoare de aproape 21.200 lei, precum și 5.337 lei. 


Cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanța. Ei urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5306 secunde